Sommarteater

Sommarteater i Skråmträsk Kvarn 2017

Föreställningen om Torgny Lindgren
& Skräddar Molins berättelser (SLUTSÅLT)
En helaftonsföreställning av och med Gunnar Eklund.

Medverkande: Gunnar Eklund

Längd: ca 2 tim 15 min inkl paus

Tid: Fre 7 juli kl 19 & Lör 8 juli kl 19

Boka biljett

 

Föreställningen om Torgny Lindgren:

En fullkomligt sann och oinskränkt lögnaktig berättelse om Torgny Lindgrens författarskap såsom den berättas, med inspiration av Torgny Lindgrens texter, av den sanningssökande berättaren Gunnar Eklund.

Skräddar Molins berättelser:

”Skräddar Molins berättelser” är en enmansföreställning som bygger på tre noveller av Torgny Lindgren. De tre berättelserna är ”Skräddar Molin”, ”Störstorden” och ”Stubbrytaren”.

Även om ni sett ”Skräddarn” tidigare så är det nu dags för ett nytt besök. För det är ju som Torgny Lindgren själv uttrycker det i berättelsen om Skräddar Molin:
”…mångenstädes köpte dem bonaderna endast för berättelsernas skull, och det gjorde ingenting att det var gammberättelserna, att dem snart kunde dem lika väl som skräddar Molin själv.”

Eller som Västerbottens Kuriren skrev:
”Ta chansen och bekanta dig med Molin, en oförglömlig upplevelse.Föreställningen spelas inomhus i Skråmträsk Kvarn med genuin kvarnmiljö från 1940-talet. Fika serveras i pausen (ingår i biljettpriset). Kaféet har öppet även innan föreställningen med mat- och fikaservering.

Entré inkl. fika i pausen: 280 kr   Fika: kaffe/te och tårtbit.

Biljettbokning (numrerade platser): Klicka på knapparna för att boka/köpa biljetter eller boka på tel. 0910-58 90 60. Rullstolsplatser kan endast bokas på telefon.

Info om olika alternativ vid biljettbokning/betalning

  • BOKA OCH BETALA PÅ INTERNET: Klicka på biljettknapparna ovan och boka platser direkt på internet. Välj betalning med VISA/Mastercard, Swish eller Internetbank och få dina biljetter elektroniskt. När betalningen genomförts får du ett mail med en länk för att ladda ner dina biljetter. Biljetterna kan skrivas ut på papper (alt. visas direkt från mobilen vid entrén).
  • BOKA PÅ TELEFON: Ring 0910-589060 så hjälper vi dig att boka platser via telefon. Välj om du vill hämta biljetterna i Skråmträsk inom 2 veckor, eller om du vill att vi skickar biljetterna till dig tillsammans med en faktura/inbetalningskort. Telefontider: vardagar kl 8-17.

Avbokning: Om du får förhinder och inte kan nyttja bokade biljetter – kontakta oss på 0910-58 90 60 för avbokning.

Insläpp till teaterlokalen sker 15 minuter innan föreställningens början.

Ev. kvarvarande biljetter säljs vid entrén.