Med anledning av corona-pandemin har verksamheten anpassats för att minska risken för smittspridning och uppfylla pandemilagen och rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten.

För att du som gäst ska känna dig trygg hos oss i sommar har vi färre bord inne, men istället fler utebord utspridda på ett större område. För att vara säker på att få plats bör du boka bord i förväg (gäller både inne och ute). Enligt pandemilagen får max 8 personer sitta vid varje bord inomhus även om ni tillhör samma sällskap. Bordsbokning kan ske online (tryck här) eller på telefon 0910-58 92 10.

Vi har också anpassat vår meny så att den passar extra bra att ta med om du inte vill sitta i kaféet eller på vår uteservering. Du kan beställa en färdig picknick-påse för avhämtning eller komponera din egen från vår meny. Kaffetermosen får du låna av oss mot en pant. Förbeställda och betalda påsar/take away kan hämtas utomhus.

Om du vill undvika att gå in till kassan, men ändå fika på vår uteservering, kan du kombinera våra två olika boknings-/beställningstjänster: Boka ett bord utomhus och beställ take away till samma tid så kan du hämta din mat eller fika vid vårt utlämningsställe utomhus.

I närheten av kaféet finns i år ett picknick-område med några bord och gräsyta där du kan sitta på betryggande avstånd från andra sällskap.

Övriga åtgärder är att våra städningsrutiner har utökats ytterligare. Borden torkas mellan varje sällskap och vi erbjuder handsprit till våra gäster. Vi som jobbar stannar naturligtvis hemma vid förkylningssymptom och vi ber dig som gäst att göra detsamma.